Hizmet-İş Sendikası Kadın Komitesi’nden Anlamlı Yardım

09 Ağustos 2021 Pazartesi 13:47
Bu haber 414 kez okundu

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı, Şube Kadın Komite Başkanı. Ş.Özlem Akkatoğlu’nun öncülüğünde yangında mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzattılar.

Hizmet-İş Sendikası Kadın Komitesi'nden Anlamlı Yardım

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı, Şube Kadın Komite Başkanı. Ş.Özlem Akkatoğlu’nun öncülüğünde yangında mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzattılar.

Temmuz ayı sonu Ağustos ayı başında başlayan ve yaklaşık 10 gündür Güney illerimizde devam eden yangınlarda, evlerini, iş yerlerini, mallarını kaybeden ve mağdur olan vatandaşlarımız için örnek bir yardımlaşma sergilendi.

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı, Şube Kadın Komite Başkanı. Ş.Özlem Akkatoğlu’nun öncülüğünde adeta imece usulü ile gerçekleşen yardım çağrısına sendika üyeleri de sessiz kalmadı ve toplanan yardım malzemeleri kargo ile gönderildi.

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, “Sendikamız ve Kadın Komite Başkanımızın öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına emekçilerimiz örnek bir duyarlılık gösterdiler ve herkes gücü yettiğince yardımda bulundular. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu bir insanlık görevidir” dedi.

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı, Şube Kadın Komite Başkanı. Ş.Özlem Akkatoğlu, “Yangın nedeniyle mağdur ve mazlum durumda kalan vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize ülkemizin dört bir yanında başlatılan yardım ve dayanışma kapsamında Sendikamız Kadın Komitesi de üstün bir imece usulü bu yardım kampanyasına destek olmuştur. Bu vesile ile kampanyaya destek veren emeği geçen tüm emekçilerden ve özellikle Kadın Komitemize teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Yorum Gönder