Hoşgeldin ‘Vera’ Bebek!

21 Haziran 2021 Pazartesi 11:29
Bu haber 350 kez okundu

İskenderun’da Web haber yayını yapan 8.Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu eşi ve dostlarıyla yaşadı.

Hoşgeldin ‘Vera' Bebek!

İskenderun’da Web haber yayını yapan 8.Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu eşi ve dostlarıyla yaşadı.

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde doğum yapan Gökhan Gökpınar’ın eşi Tülin Gökpınar, iki erkek çocuktan sonra nur topu gibi bir kız çocuğu daha dünyaya getirdi.

Sezaryen yöntemiyle doğum yapan Tülin Gökpınar’ın üçüncü bebekleri ‘Vera’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gökpınar çiftini, Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Genel Koordinatörü Ahmet Ahraz da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Büyük sevinç yaşayan Gökhan Gökpınar, “Bugün Dünyanın en mutlusu benim. Kızım Vera sağlıkla dünyaya geldi. Eşim Tülin, evlatlarım Alaattin Mert ve Emir Gökhan’la kızımız Vera’yı kucaklamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Palmiye ve Gelişim Hastanesi sahibi Metin Yıldız abime, Genel Koordinatör Ahmet Ahraz’a, Başhekim Uz.Dr. Ömer Caymaz’a, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Akın Karaca’ya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları Dr. Canan Altunay ve Dr. Eser Taşçı’ya, Genel Müdür Yardımcısı Uğur Nural’a, Hasta Hakları Sorumlusu Selda Değirmenci’ye, tüm hemşire ve çalışanlara teşekkür ederiz” dedi.

Allah analı babayı büyütsün!

Yorum Gönder