Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

27 Nisan 2020 Pazartesi 17:40
Bu haber 782 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ramazan ayının gelmesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan
İskenderun Kaymakamı İskender  Yönden, Ramazan ayının gelmesi vesilesiyle bir  mesaj yayımladı. Kaymakam Yönden yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı, ihtiyaç sahibi olanın halinin daha iyi idrak edildiği, gönüllerin arınarak sabır denen erdemin daimi bir karakter haline geldiği ve paylaşma erdeminin tatbikiyle huzura eriştiğimiz müstesna bir zaman dilimi olan ve gönüllerimizde müstesna bir yeri ve değeri olan Mübarek Ramazan ayına erişmenin maneviyatı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilhassa bu mübarek ay; Yoksul ve çaresizlerin halinden anlama şuurunun pekiştiği, nimetlerin kadrini ve kıymetini idrak ettiğimiz ruhani bir gelişim mevsimidir. Bu doğrultuda merhametin doruğa ulaştığı Ramazan-ı Şerifin vesilesiyle, yardıma muhtaç olanlara gönül penceremizi ve sofralarımızı açmalı ve yardım eli uzatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı Ramazan ayının muhterem İskenderun halkı başta olmak üzere, ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diler, bu ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içerisinde sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçirmek temennisiyle, en samimi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorum Gönder