İGC’de Diyap Atar Başkanlığında Yeni Dönem

16 Ekim 2021 Cumartesi 14:38
Bu haber 685 kez okundu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC)’nin Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Diyap Atar getirildi.

İGC'de Diyap Atar Başkanlığında Yeni Dönem

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC)’nin Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Diyap Atar getirildi. Tek listeyle gerçekleşen seçimde İskenderun basınını Başkan Fatih Tosyalı’da yalnız bırakmadı. Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongrede divan başkanlığını Mehmet Ergündüz üstlenirken, divan üyeliklerini ise Ömer Soylu ve Yaşar Güllü üstlendi.

Cemiyetin bugünlere gelmesinde emeği olan ve sorumluluk alan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan yeni başkan Diyap Atar, “Çok değerli arkadaşlarım; bugün cemiyetimiz için önemli bir gün. Çünkü siz kıymetli üyelere hizmet etmek için yeni bir ekip iş başına gelecek. Cemiyetimize en iyi hizmeti vermek için tüm iyi niyetimizle mesai yapmaya talibiz. Hepimizin ihtiyacı olan sosyal buluşmaları sağlayacağız” dedi.

Kongreye katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da yeni yönetimi tebrik ederek, belediyenin çalışmalarını anlatan bir sunum yaptı.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek yeni yönetimin hayırlı olmasını temennisiyle görevi yeni başkan Diyap Atar’a teslim etti.

Tek listeyle gidilen seçimde, Diyap Atar başkanlığındaki yönetim kurulunda Yılmaz Akpınar, Erdal Yılmaz, Gökhan Gökpınar,  Sabahattin Uygun, Korhan Canbolat, Ergin Ergündüz, Serpil Korkmaz ve Cuma Keseroğlu yer aldı.

Denetleme Kurulu ise Banu Ulaşan, Mustafa Mert ve Yasemin Karali’den oluşurken, Federasyon delegeliklerine ise Diyap Atar, Yaşar Diken, Sabahattin Uygun ve Mehmet Ergündüz getirildi.








Yorum Gönder