İGC’den Olta Balıkçılığı Turnuvası!

25 Ekim 2016 Salı 11:12
Bu haber 1109 kez okundu

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, önümüzdeki günlerde herkesin katılabileceği bir ‘Olta ile Balık Tutma Turnuvası’ düzenleyeceklerini bildirdi.

İGC'den Olta Balıkçılığı Turnuvası!
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, önümüzdeki günlerde herkesin katılabileceği bir ‘olta ile balık tutma turnuvası’ düzenleyeceklerini bildirdi.

İGC Basın Merkezi’nde meslektaşlarıyla sohbet toplantısı düzenleyen Cıncık, Cemiyet olarak sürekli sosyal faaliyetler içinde olmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi.

“Cemiyetimize uygun faaliyetler yaparak toplumsal görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bazen bir yarışma olabilir, bazen önemli bir konuğun sohbet toplatışı, bazen gezi bazen de bir yayın hazırlığı şeklinde olabilir. Şu anda deniz kenti olan ve birçok kişinin hobi olarak yaptığı olta balıkçılığıyla ilgili bir yarışma düzenleme kararı aldık. Yarışmanın ödülleri de olacak. Bu konuda çevre belediyelerden de ÇKD’den de destek alıyoruz. En önemli destek de Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfü Savaş'dan geliyor. Sayın Savaş, Büyükşehir olarak sosyal çalışmaları her zaman desteklediklerini, İGC'nin bu güzel çalışmasına da destek vereceklerini ifade etti. Biz de Sayın Lütfü Savaş 'a, diğer destekleyen kuruluşlara teşekkür ediyoruz.Tam tarihini ve yerini önümüzdeki günlerde açıklayacağız.’’

İGC Başkanı Veysel Cıncık, bu arada İGC’nin muhtemelen 19 Kasım 2016’da olağanüstü kongreye gideceklerini de belirterek, “Arkadaşlar, bu cemiyet size ve topluma hizmet için var. Gazetecilik mesleğinin kalitesini, onurunu daima yükseltmemiz gerekiyor. Toplum için basın çok önemli.” dedi.

Cıncık, göreve geldikleri andan itibaren ele aldıkları konut projesiyle de ilgili gelişmeleri anlatarak, ‘’biz bu meslekten ekmeğini kazanan insanlar olarak sık sık bir araya gelerek, sorunlarımızı, dileklerimizi paylaşmamız gerekiyor. Bundan sonra böyle çalışmalar da yapacağız.” şeklinde konuştu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, 1 Kasım’da Ankara’da başlayacak Hatay Günleri çerçevesinde Medeniyetler Korosu’nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir konser vereceğini, koronun tüm masraflarının Payas Belediyesi tarafından karşılanacağını da ifade etti. Cıncık, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın ‘’Medeniyetler Korosu bizim gururumuzdur. Onların Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki konseri de büyük önem taşıyor. Elimizden gelen desteği vereceğiz.’’dediğini de sözlerine ekledi.

Yorum Gönder