İGEV Başkan Bekir Altan’ı Ağırladı!

08 Kasım 2017 Çarşamba 10:10
Bu haber 1021 kez okundu

Bir süredir Hatay genelinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti.

İGEV Başkan Bekir Altan'ı Ağırladı!

Bir süredir Hatay genelinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Başkan Altan’ı İGEV dönem başkanı Şefik Uyar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri misafir ettiler. Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında kurumsal ve sosyal faaliyetler ile gündeme dair bölgesel konular konuşuldu.

İGEV ofisinde gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Bekir Altan gençlerin eğitimine gönüllü destek veren,  toplum yararına pozitif çalışmalar yapan İGEV’i yakından takip ettiklerini belirterek İGEV başkanı Şefik Uyar’ı ve yöneticileri takdir ettiğini ifade etti. Başkan Altan samimi misafirperverliklerinden dolayı başkan Uyar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Bekir Altan belediye olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Payas Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz halk eğitim merkezleri açtıklarını ve Hatay kapsamında diğer belediyelerle de işbirliği yaparak halka hizmet alanını geniş yelpazeye yaydıklarını ifade etti.

İGEV başkanı Şefik Uyar da Başkan Altan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vakfın çalışmaları ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Uyar, İGEV olarak hedeflerinin daha fazla üniversiteli öğrenciye burs verebilmek olduğunu söyleyerek, katkı sunan eğitim gönüllülerine teşekkür etti. Bölgeye kazandırmak için çalışmalarını yürüttükleri öğrenci yurdu ve okul yapımı gibi projelerden bahsetti. 

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve beraberindeki heyete İGEV Başkanı Şefik Uyar ile yönetim kurulu üyeleri Fevzi Sevinçli, Hasan Ziroğlu, Metin Satıcı, Necati Karanlık, Neslihan Sayıcı, Haydar Yolcu, İnsaf Sultanoğlu, Timur Dalyaman ve Gökhan Altun ev sahipliği yaptılar. 

Yorum Gönder