İGEV’den 132 Öğrenciye Burs!

25 Ocak 2017 Çarşamba 20:38
Bu haber 1482 kez okundu

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun gazeteciler cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

İGEV'den 132 Öğrenciye Burs!

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun gazeteciler cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

İGEV Başkanı Şefik Uyar çalışmaları ile ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi. İGEV’in kuruluşundan itibaren 20 öğrenci ile başlayarak şuan ise 132 öğrenciye burs verdiklerini belirten Uyar, çalışmalarında yerel basından büyük destek aldıklarını ve kendilerine minnettar olduklarını dile getirerek şöyle konuştu:

“ İGEV olarak 20. yılımızı kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Gecemizde siz değerli basın mensuplarımız için plaket hazırlamıştık ve Hatay Günleri dolayısı ile gecemize katılma şansını bulamadığınız için plaketinizi bugün vermek istedik sizlere. İGEV olarak kurulduğumuz ilk yıl 20 öğrencimize burs vermeye başlamıştık. Bugün sayımız 132’ye ulaştı. Bu bizim gurur tablomuzdur. Hedefimiz bize müracaat eden tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sunabilmek.”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık: “İGEV bizim için önemli. Bunun neden söylüyorum; bir ülkenin gelişimi için eğitim önemli ve İGEV’de bu konuda tam destek bir şekilde eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Sizleri takdir ediyoruz. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Biz İskenderun basını olarak her daim yanınızdayız.” dedi.

Yorum Gönder