İGEV’den Mega Ailesine Ziyaret!

02 Kasım 2017 Perşembe 17:39
Bu haber 1110 kez okundu

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Yönetim Kurulu üyeleri Mega Medya Grubu’nu (Mega Tv, Radyo Mega, Mega Haber Gazetesi)ziyaret etti.

İGEV'den Mega Ailesine Ziyaret!

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Yönetim Kurulu üyeleri Mega Medya Grubu’nu (Mega Tv, Radyo Mega, Mega Haber Gazetesi)ziyaret etti.

İGEV yönetim kurulu başkanı Şefik Uyar ile birlikte, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Fevzi Sevinçli, Hasan Ziroğlu ve Necati Karanlık’ı Mega Medya Grubu Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı, Haber Müdürü Mustafa Mert ve Reklam Müdürü İpek Büyüktepe ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süre tedavi gören Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı’ya geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten İGEV Başkanı Şefik Uyar, Mega Ailesinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

İGEV Başkanı Uyar, “Öncelikle Mega ailesinin değerli müdürü Semir Yazıcı’nın geçirmiş olduğu operasyonlar sonrası tekrar sağılığına kavuştuğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Kendisine tekrar acil şifalar ve sağlık diliyorum. Bizler İGEV olarak üniversitede öğrenim gören gençlerimize, eğitim gönüllülerinden gelen destekleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve yardımlar olarak vermeye devam ediyoruz. Gençlerimizin eğitimleri yolunda bir nebzede olsa bizler de katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  11 Kasım’da Grand Plaza’da bir dayanışma gecesi düzenledik. Tüm dostlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı da İGEV Başkanı Şefik Uyar nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İGEV’in çalışmalarını her zaman takip ettiklerini belirten Yazıcı, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

kibimizle ailelere ulaşıyor, hediyelerini veriyoruz. Çok mutluyuz.”Hoş Geldin Minik Can “ kampanyamız ailelerine ve bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. İskenderun Belediyesi olarak vatandaşımızın hayatlarının her anında hep yanlarında oluyoruz.“ dedi.


Yorum Gönder