İGEV’li Öğrencilerden Muhteşem Etkinlik

03 Eylül 2018 Pazartesi 17:06
Bu haber 928 kez okundu

Üniversitelerin tatil dönemi münasebetiyle tatillerini baba evinde geçirmekte olan ve mezun olan İGEV’in burslu öğrencileri bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Atatürk temalı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

İGEV'li Öğrencilerden Muhteşem Etkinlik

 Üniversitelerin tatil dönemi münasebetiyle tatillerini baba evinde geçirmekte olan ve mezun olan İGEV’in burslu öğrencileri bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Atatürk temalı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı bünyesinde burs alan öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu etkinlik büyük beğeniyle izlendi. Öğrenciler tarafından canlandırılan Atatürk ve Zafer Bayramı ile ilgili mini skeçlerin yanı sıra Atatürk’ün sevdiği Şarkılar ve şiir dinletisi izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Üniversiteli gençler, Kendilerini izlemeye gelen davetliler, arkadaşları ve aileleri ile birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitleri saygı duruşuyla anarak programa başladılar. Etkinliğin devamında gençler, şiir dinletisi sırasında okudukları Atatürk, Cumhuriyet ve Zafer Bayramına dair şiirlerle izleyenlerin gönüllerini fethettiler.

İGEV çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe İGEV başkanı Şefik Uyar ve Vakıf yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra CHP Hatay Miilletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun Belediye başkan aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Lokantacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Almanya’da faaliyet gösteren kardeş dernek olan ‘Wir İn Atter e.V’ derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesi konuk Yelda Karagöz öğrenciler, veliler ve  davetliler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İGEV Başkanı Şefik Uyar Atatürk İlkeleri ışığında ilerleyen gençliğe destek vermenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek; “Vakfımızdan burs alan öğrenci gençlerimizin hazırlayıp sunacakları 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili etkinliğimize hoş geldiniz. Bu pırıl pırıl aydınlık gençlerimizle gurur duyuyoruz. Hepimiz Atatürk İlkelerinin yolundayız, dolayısıyla bu hedefi şaşırmamak üzere inşallah ileride vatana millete hizmet anlamında daha güzel projelere imza atacak bu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum, başarılarının devamını dilerken gözlerinden öpüyorum” dedi.  

Programın ardından İGEV yönetim kurulu üyeleri ve davetliler tarafından öğrenciler ayrı ayrı tebrik edilerek dondurma ikram edildi. Öğrenciler ve davetliler birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler

 

 

 

Yorum Gönder