İGM ‘Suni Çim Futbol Sahası’na Kavuştu

07 Ağustos 2019 Çarşamba 17:49
Bu haber 630 kez okundu

İskenderun Gençlik Merkezi, uzun yıllar hasretini çektiği suni çim sahaya sonunda kavuştu.

İGM ‘Suni Çim Futbol Sahası'na Kavuştu
İskenderun Gençlik Merkezi, uzun yıllar hasretini çektiği suni çim sahaya sonunda kavuştu.

İskenderun gençliği için elini taşın altına koymaktan kaçmayan İskenderun Gençlik Merkezi, 6 yıl önce taşındığı binasının Futbol sahası ve Tenis Kortunun zeminin beton olması ve zamanla yaşanan aşınmalar yüzünden yapı malzemelerinin yüzeye çıkması nedeniyle neredeyse kullanılamaz hale gelen futbol sahası, gençlerin antrenman kazalarına maruz kalmaması için amacına uygun kullanılamıyordu.

Yakın zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yürütülen proje kapsamında futbol sahası için ödenek alan Gençlik Merkezi, suni çim saha yapım çalışmalarına hızla başladı ve yaz bitmeden gençlerin hizmetine sundu. Yeni sahayı bir futbol turnuvası ile taçlandıran İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı; “Yıllardır merkezimizin futbol sahasına her bakışımda içimden keşke biraz daha sağlıklı bir zemin olsa da daha çok genç, daha çok yararlansa bu imkândan diye düşünmeden edemiyordum. Şimdi devletimizden aldığımız ödenek sayesinde çok daha sağlam ve sağlıklı bir zemine sahip sahamız var. Şükürler olsun ki artık yaralanmalar çok daha aza inecek ve biz gönül rahatlığıyla sahamızın kapılarını gençlere açabileceğiz.”

Keskin bu güzel haberi taçlandırmak için de bir ‘Futbol Turnuvası’ düzenlediklerini ve gençlerin mutluluğuna şahit olduklarını belirtti. Keskin: “Bu gençlik her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm gençlerimizi sahamızda antrenman yapmaya davet ediyoruz.”  şeklinde konuştu.

Yorum Gönder