İnanç Önderi Mehmet Arslan'ın Öncülüğünde Deprem Şehitleri Anıldı...

08 Şubat 2024 Perşembe 15:45
Bu haber 411 kez okundu

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin 1. yılında depremde hayatını kaybedenler için Karaağaç Şarkonak Çok Amaçlı Salonda düzenlenen programda, Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

İnanç Önderi Mehmet Arslan'ın Öncülüğünde Deprem Şehitleri Anıldı...

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin 1. yılında depremde hayatını kaybedenler için Karaağaç Şarkonak Çok Amaçlı Salonda düzenlenen programda, Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybedenler, depremin 1. Yılında dualarla anıldı.

50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği 6 Şubat Depremi’nin 1. yılı için hazırlanan anma programı, Arsuz Kaymakamlığı destekleriyle Sevilen Kanaat Önderi Mehmet Arslan ve Gönül Mutfağı kurucusu Ebru Baybara öncülüğünde gerçekleşirken, İskenderun'un sevilen kanaat önderlerinden Mehmet Arslan deprem şehitleri için dualar etti.

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin 1. yılında depremde hayatını kaybedenler için düzenlenen programda Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi ve akabinde Gönül Mutfağı tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi.

Deprem şehitlerini anma programına Arsuz ve İskenderun’un mülki amirlerinin ve siyasilerinin hazır olduğu programda inanç önderi Mehmet Arslan ve Arsuz ilçe müftüsü Mehmet Sain ile Kur'an okudu dua etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkan M. Fatih Tosyalı, İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz ilçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, CHP İskenderun ilçe Başkanı Hüseyin Derin, CHP Arsuz ilçe Başkanı Necdet Kıyılı,  muhtarların yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Düzenlenen anma programa yoğun bir katılım olduğunu belirten İskenderun'un sevilen kanaat önderlerinden Mehmet Arslan, “Depremde hayatını kaybeden canlarımızı andık. Ruhlarına ithafen dualar ettik. Yoğun bir katılım oldu. Ben buradan sayın milletvekilimize, sayın kaymakamlarımıza, emniyet müdürlerimize, belediye başkan adaylarımıza, kurum ve kuruluş temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, Arsuz Kaymakamlığımıza, Gönül mutfağı kurucusu Ebru Baybara hanımefendi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybeden tüm canlarımıza rahmet diliyorum. Allah ülkemize, milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” diye konuştu.








Yorum Gönder