İS-DER'den HGC İskenderun Temsilciliği'ne Ziyaret

13 Eylül 2023 Çarşamba 13:13
Bu haber 168 kez okundu

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İS-DER) Hatay Gazeteciler Cemiyeti'ne Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

İS-DER'den HGC İskenderun Temsilciliği'ne Ziyaret

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İS-DER) Hatay Gazeteciler Cemiyeti'ne Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği ziyarette HGC İskenderun  Temsilcisi Işık Şener ile gündemi değerlendiren İSDER Başkanı Onur Açıkalın İSDER'in İskenderun menfaatleri için her türlü mecrada ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini dile getirdi.

Açıkalın; "Malumunuz İskenderun, Hatay ile birlikte 11 ilimiz onlarca ilçelerimiz depremde ağır yara aldı. Bu süreci en hızlı şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın." Açıklamasında bulundu.

İSDER hakkında açıklama yapan Başkan Açıkalın; " İskenderun'da birliği ve beraberliği sağlamak için sosyal ve kültürel olarak kentimizin sesini daha da güçlü şekilde duyurmak, sıkıntılarına çözüm aramak ve birlikte omuz omuza kardeşçe yaşamak için tüm yönetim ve üyelerimizle elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Bu sebeple derneğimizin sloganı 'SEN BEN YOK, BİZ VARIZ' dedik." İfadelerinde bulundu.

HGC İskenderun Temsilcisi Işık Şener; " Cemiyetimize yoğun katılım ile ziyaretinizden memnuniyet duyduk. Kentimizin refahı, birliği ve beraberliği için böyle güzel insanların bir araya gelmesinden dolayı mutlu ve umutluyuz." Açıklamasında bulundu.

Samimi sohbet eşliğinde geçen ziyarette programının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek teşekkürlerini dile getirdi.



Yorum Gönder