İşçi Bayramını Dayanışma Yemeğinde Kutladılar

01 Mayıs 2019 Çarşamba 10:08
Bu haber 615 kez okundu

İskenderun’da Filtre sektöründe her geçen gün gelişen ve büyüyen Eksper Filtre yöneticileri 1 Mayıs İşçi Bayramını çalışanları ile birlikte coşku ile kutladılar.

İşçi Bayramını Dayanışma Yemeğinde Kutladılar

 İskenderun’da Filtre sektöründe her geçen gün gelişen ve büyüyen Eksper Filtre yöneticileri 1 Mayıs İşçi Bayramını çalışanları ile birlikte coşku ile kutladılar.

Hizmete başladığı günden bu yana gerek yurt içi gerekse yurt dışına Filtre ihraç eden,  ülkeye katma değer ve istihdam sağlayan Eksper Filtre ailesi, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Eksper Filtre çalışanlarına 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Karaağaç Çamlı yer Restaurantta yemekli dayanışma gecesi düzelendi.

Gecede bir konuşma yapan Eksper Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dokumacı; “Her zaman emeğe ve emekçiye saygı duyan bir kişi oldum. Ben de emekçiyim ve bu günlere sizler gibi emeğimizle alın terimizle çalışarak geldik.  Tabi bu çalışmalarımızda yönetim kuru üyelerimiz ve ortaklarımızın da katkılar büyük. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin emeğinize her zaman saygı duyuyorum. Bizler bir aileyiz ve  her geçen gün ailemiz sizlerle birlikte büyüyor ve gelişiyor. Bu günlere gelmemizde elbette sizlerin çok büyük destek ve katkıları olmuştur. Birlik, dayanışma ve mücadeleye ihtiyacımız olduğu bu günlerde çeşitlerimizi arttırıp, daha kaliteli hizmetler vermenin  gayreti içerisinde  olacağız.  Emeğinize yüreğinize sağlık diyorum ve bu vesile ile çalışanlarımızın ve tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs işçi Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

 Yapılan konuşmaların ardından Eksper Filtre çalışanları gece boyunca canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Eksper Filtre tarafından düzenlenen 1 Mayıs işçi Bayramı Dayanışıma yemeğine, Eksper Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dokumacı, Eksper Filtre Ortakları Uğur Dokumacı. Senem Eraslan, Filiz Tatlının yanı sıra Münire Tatlı ve ailesi, Eksper Filtre Ortakları Aytaç Çapar ve ailesi ile Eksper Filtre Çalışanları katılarak geceye renk kattılar.

Eksper Filtre çalışanları gecenin sonunda Fabrika yönetimine 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenledikleri yemekten dolayı teşekkür ederek, “Böylesi bir gecede bizleri bir araya getiren başta Zeki Dokumacı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Emekçinin değerini bilen emekçi patronlarımızdan Allah razı olsun” dediler.

 

Yorum Gönder