İSDER Yönetimi Kahvaltıda Buluştu

17 Aralık 2021 Cuma 17:29
Bu haber 427 kez okundu

Kısa adı İSDER olan İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

İSDER Yönetimi Kahvaltıda Buluştu

Kısa adı İSDER olan İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya gelerek istişarelerde bulundular.  İSDER yönetim kurulu üyeleri samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda gündeme dair istişarenin ardından birlik beraberlik mesajları verdiler.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan İsmail Deliveli, asgari ücrete yapılan zammın çok yerinde olduğunu belirterek, aynı hassasiyetin emeklilere de yapılmasını beklediklerini söyledi.

İSDER Başkanı İsmail Deliveli, İskenderun ile ilgili tüm sosyal faaliyetlerde bulunduklarını ifade ederek, “İSDER olarak, İskenderun sevdalıları olarak İskenderun için her zaman birlikteyiz. İstişarelerde bulunduk. Katılan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderun ve bölgedeki kültürel zenginliğin tanıtımı ile ilgili yapılacak çalışmaların istişare edildiği kahvaltılı toplantının ardından İSDER üyeleri toplu olarak objektiflerin karşına geçtiler.








Yorum Gönder