İSDER'den Büyük İskenderun Buluşması

26 Ağustos 2023 Cumartesi 17:33
Bu haber 220 kez okundu

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (İSDER) olağan kongresi sonrasında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

İSDER'den Büyük İskenderun Buluşması

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (İSDER) olağan kongresi sonrasında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

İskenderun Millet Parkı’nda düzenlenen programa Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, BBP İlçe Başkanı Ali Özdemirden, YRP İlçe Başkanı vekili Fuat Pehlivan, oda Başkanları, Muhtarlar, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Olağan kongre sonrasında, İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER) Başkanı Onur Açıkalın, geçmiş dönem dernek başkanı İsmail Deliveli’ye emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Başkan Onur Açıkalın; “Sen Ben Yok Biz Varız”

İSDER Başkanı Onur Açıkalın yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek," Sen ben yok biz varız diyoruz. Önceliğimiz İskenderun, Ortak Paydamız İskenderun Ortak Değerimiz İskenderun diyoruz. El birliği içinde dernek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel projelere imza atacağız" dedi.

Düzenlenen kongrede Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dernek Başkanlığına seçilen Onur Açıkalın ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.










Yorum Gönder