İSDER’den İTSO’ya Ziyaret

29 Ocak 2024 Pazartesi 16:07
Bu haber 156 kez okundu

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği, Dernek Başkanı Onur Açıkalın önderliğinde, temsilcileri ile birlikte İTSO’ya ziyarette bulundu.

İSDER'den İTSO'ya Ziyaret

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği, Dernek Başkanı Onur Açıkalın önderliğinde, temsilcileri ile birlikte İTSO’ya ziyarette bulundu.

İSDER Başkanı Onur Açıkalın, yönetimi yeni devraldığını belirterek dernek ile ilgili bilgilendirme konuşması yaptı. Ardından kişi, kurum, kuruluş ayırmadan gerek esnaf, gerek eğitim alanında herkese ulaşmayı her soruna çözüm bulmaya çalışmayı amaç edindiklerini belirtti. Ziyaretin amacının ise özellikle deprem sonrası oluşan birtakım fırsat eşitsizliklerinin devlet kurumları tarafından engellenmesi için İTSO ile işbirliği içinde hareket etmek olduğunu iletti.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İSDER gibi, toplumsal olaylarla ilgili  sorun dile getiren ya da yardım ve işbirliği talebinde bulunan dernek ve STK’larla iletişim halinde olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, toplum yararına olacak gerekli tüm yardımı yapmaya hazır olduklarını iletti. Yıldönümü yaklaşan 6 Şubat depremlerinin bölgeye etkileri, bölgenin ekonomik durumu, KOSGEB kredi ve destekleri gibi güncel konulara değinilen toplantı karşılıklı memnuniyet ve dilekler ile sona erdi.

Yorum Gönder