İSDER’den Mega Medya’ya Tebrik Ziyareti

25 Ağustos 2022 Perşembe 14:00
Bu haber 379 kez okundu

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli ve dernek yönetimi MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

İSDER'den Mega Medya'ya Tebrik Ziyareti

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli ve dernek yönetimi MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu stüdyolarında gerçekleştirilen ziyarette İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli ve dernek yönetimi, MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, bölgenin tek radyo ve TV olma özelliğinin taşıyarak objektif şekilde yayın yapan Mega Medya Grubu’na başarılarının devamını diledi. Başkan Deliveli konuşmasında; “İSDER yönetimi olarak tarafsız bir medya kuruluşu olan Mega Medya’nın ayakta kalmasını sağlayan Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda derneğimiz vekil başkanı Sabahattin Uygun’un daha da başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. İSDER Yönetimi olarak Mega Medya’nın 28. Yıl dönümünü kutluyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun da İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli ve dernek yönetimi üyelerine teşekkürlerini iletti.

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli ve dernek yönetimi Mega Medya Grubu’nun 28. Yıl dönümü nedeniyle özel hazırlattıkları kutlama pastasını Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve ekibiyle birlikte kesti.

İskenderun’da ki güncel konuların konuşulduğu ziyaret sonunda hatıra defterini imzalayan İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Deliveli ve dernek yönetimi Mega Medya çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.








Yorum Gönder