İSDER’den Vekil Özel’e Ziyaret

18 Eylül 2023 Pazartesi 11:47
Bu haber 173 kez okundu

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER), Hatay AK Parti Milletvekili Abdülkadir Özel’i ziyaret etti.

İSDER'den Vekil Özel'e Ziyaret

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER), Hatay AK Parti Milletvekili Abdülkadir Özel’i ziyaret etti.

AK Parti ilçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarette İSDER Başkanı Onur Açıkalın, Vekil Özel’e yeni yönetimin tanıtımını yaparak derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’de İSDER Başkanı Onur Açıkalın nezdinde tüm yönetim kuruluna ve dernek üyelerine hayırlı olsun dillerini iletti.

İskenderun için farklı renklerin bir araya toplanmasından memnuniyet duyduğunu belirten Vekil Özel; ‘’İSDER’in kongresinde bütün renkleri bir arada görmekten mutluluk duydum. İskenderun’un böyle bir atmosfere ihtiyacı olduğunu hep birlikte gördük. Siyaset üstü bir kurum olarak bu derneğin aktive edilmesi, şehrimize hizmet edecek kıvama getirilmesi çok büyük anlam taşıyor. Bizlerde bürokrasi, siyaset kurumu, iş dünyası olarak tüm dinamikleriyle bu derneğin emrinde olduğumuzu ifade etmek isterim.  İnşallah İSDER, şehrimizin güzelleşmesinde, ticari olarak büyümesinde, kültürel olarak gelişmesinde, sınai olarak kalkınmasında, istihdamın geliştirilmesinde, kültürel kodlarımıza uygun faaliyetler yapılmasında, şehrimizin sorunlarını dinletilmesinde büyük bir rol ve misyon üstlenecektir. Hepimiz buna yürekten inanıyoruz. Yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun.’’ şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Onur Açıkalın dernek adına Vekil Özel’e teşekkürlerini iletti.










Yorum Gönder