İskele ve Anıt Çevresinde Dekoratif Aydınlatma Çalışmaları

28 Ağustos 2019 Çarşamba 16:29
Bu haber 519 kez okundu

İskenderun Belediyesi, ilçede dekoratif led ışıklandırmayla çalışmalarına devam ediyor.

İskele ve Anıt Çevresinde Dekoratif Aydınlatma Çalışmaları
İskenderun Belediyesi, ilçede dekoratif led ışıklandırmayla çalışmalarına devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Çelikkol ile birlikte belediye ile Cumhuriyet Başsavcılığının himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan iskele ve anıt alanındaki görsel ve dekoratif aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Daha önce imzalanan protokol gereği Cumhuriyet Başsavcılığının himayelerinde İskenderun Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü tarafından iskele ve anıt alanı çevresinde dekoratif led ışıklandırma çalışması yapılıyor. Yapılan dekoratif led ışıklandırma çalışmasıyla özellikle akşamları daha estetik bir görünümün sağlanıyor ‘ dedi.

Başkan Fatih Tosyalı  ‘Bu güzel tablo karşısında vatandaşlarımızda memnun olduklarını dile getirdiler. Bu bizleri de mutlu etti, amacımız hem iskeleyi ve anıt çevresini aydınlatmak hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmaktı. Bunu en iyi şekilde yapıyoruz. Çalışmalar özen gösterilerek yapılıyor ve kısa bir süre çalışmalar tamamlanacak ‘ şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorum Gönder