İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

02 Ağustos 2022 Salı 13:03
Bu haber 292 kez okundu

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.08.2022 Salı günü Saat 15.00'da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.08.2022 Salı günü Saat 15.00'da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

                                                                                                                               
Gündem Maddeleri ise şöyle:


      GÜNDEM:

1)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi I. Etap (Karayılan Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

2)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi II. Etap (Azganlık Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

3)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi III. Etap (Sarıseki Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

4)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi IV. Etap (Bekbele Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

5)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi V. Etap (Kent Merkezi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

6)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VI. Etap (Büyükdere Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

7)    İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VII. Etap (Cırtıman Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

8)    Şehit Bican KAPILAY’ın ikamet ettiği sokağa adının verilmesi ve/veya ikamet ettiği civarda bulunan park/köprülerden birine adının verilmesi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

9)    Belediyemiz birim Müdürlüklerine ait yıl sonuna kadar yetmeyeceği tahmin edilen ödenek kalemlerine fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasındaki aktarmaların yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.

10) 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesine göre EYLÜL/2022 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi.  

Yorum Gönder