İskenderun Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

03 Şubat 2022 Perşembe 13:51
Bu haber 350 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, HİZMET-İŞ Sendikası ve Belediye arasında Toplu İş Sözleşmesinin imzalandığını söyledi.

İskenderun Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, HİZMET-İŞ Sendikası ve Belediye arasında Toplu İş Sözleşmesinin imzalandığını söyledi.

Başkan Tosyalı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“HAK-İŞ e bağlı HİZMET-İŞ Sendikası üyesi olup İskenderun Belediyemiz de istihdam edilen Kadrolu İşçilerimizin; 2022-2023 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerimiz mutabakatla sonuçlandırılarak, HİZMET-İŞ Sendikamızla, Belediyemiz arasında Toplu İş Sözleşmesi imzaladığımız hususunu hemşerilerimizin bilgisine büyük memnuniyetle sunarız.

Bu kapsamda kadrolu İşçi Kardeşlerimizin maaşına, 2022 yılı için toplamda %37 zam yapılması ve diğer ücret, sosyal hak ve ikramiyelerindeki önemli artış konusunda mutabakata varılmıştır.  Ayrıca, Sendikamızla yaptığımız görüşmelerde çalışanlarımızın önümüzdeki dönem gerçekleşecek enflasyonu enflasyonun altında ezdirmemek için TÜİK in 2022 yılı sonunda açıklayacağı yıllık TÜFE oranında artış da sağlanacaktır.

Göreve geldiğimizden bu tarafa, gerek İskenderun’a hizmet noktasında, gerekse de İnsan kaynağımızın huzur ve mutluluğu anlamında maksimum çaba ve mesai harcıyoruz. Bu çalışmalarda tüm personelimizin gayretine, çabasına her zaman şahidiz.

Bugün de, Bu günden sonra da Belediyemizin Vatandaşımıza olan sorumluluklarını unutmadan imkânlarımızın elverdiği en üst sınırda, Çalışanımız ve Değerli Ailelerinin mutluluğu için azami gayret göstereceğimizi bir kere daha vurgulamak isteriz. İmzaladığımız bu Toplu İş Sözleşmesinin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim”

Yorum Gönder