İskenderun Belediyesi’nden ‘Sıfır Atık’ Projesine Katkı

06 Şubat 2019 Çarşamba 09:58
Bu haber 727 kez okundu

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında "sıfır atık projesi" kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

İskenderun Belediyesi'nden ‘Sıfır Atık' Projesine Katkı
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında "sıfır atık projesi" kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Halkın yararına olan toplumsal faaliyetlere her zaman destek olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin takdirleri ve himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan, israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini amaçlayan Sıfır Atık Projesini önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ise proje hakkında bilgiler vererek, “Çocuklara çevre bilinci aşılamak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamında İskenderun belediyemiz ile kent genelinde Düzenlenecek olan faaliyetler ile ilgili işbirliği protokolü imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.

 

 

 


Yorum Gönder