İskenderun Gençlik Merkezi Dünya Temizlik Gününde de Sahada

19 Eylül 2022 Pazartesi 14:38
Bu haber 338 kez okundu

‘Başka Bir Gezegen Yok’ sloganıyla 17 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Gençlik Merkezleri 81 ilde çevre temizliği hareketi başlattı. İskenderun Gençlik Merkezi gönüllüleri de atıksız bir dünya için kolları sıvadı en çok rağbet gören sahil bölgesinde çevre temizliği hareketi başlattı.

İskenderun Gençlik Merkezi Dünya Temizlik Gününde de Sahada

‘Başka Bir Gezegen Yok’ sloganıyla 17 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Gençlik Merkezleri 81 ilde çevre temizliği hareketi başlattı. İskenderun Gençlik Merkezi gönüllüleri de atıksız bir dünya için kolları sıvadı en çok rağbet gören sahil bölgesinde çevre temizliği hareketi başlattı. Çevreden takdir toplayan ve destek gören gençler bizler çevreyi kirletmiyoruz ama kirli olmasına da müsaade etmiyoruz diyerek farkındalık oluşturmak için sahada olduklarını dile getirdiler.

 Yapılan faaliyet ile ilgili açıklama yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “Dünya Temizlik Günü’nde de farklı günlerde de çevre temizliği farkındalığı oluşturan gönüllü gençlerin çabalarını takdir ederek bizler yarına bu gençlerimizi gördükçe umutla bakıyoruz. Hepimizin tek bir dünyası var, onu da gelecek nesillere temiz bırakmak insani bir görevdir. Her yıl 17 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında gerçekleşen çevre temizliği farkındalığının bir gün değil her gün olması dileğiyle.” sözleriyle herkesi temiz çevre hareketine davet etti.





Yorum Gönder