İskenderun Gençlik Merkezi’nden Başkan Gül’e Zİyaret

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:23
Bu haber 672 kez okundu

İskenderun Gençlik Merkezi, çalışma alanında bulunan Belen ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İskenderun Gençlik Merkezi'nden Başkan Gül'e Zİyaret
İskenderun Gençlik Merkezi, çalışma alanında bulunan Belen ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gençlik Merkezi ekibi aynı zamanda Belen’de gençler için gerçekleştirmek istedikleri projeleri Başkan Gül ile paylaşarak fikir alışverişinde bulundu.

İskenderun Gençliğinin nabzını tutan, gençler için çalışan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ekibi yepyeni projeler için hazırlık yapıyor. Her yıl Atık Yaylası’nda gerçekleştirilen ve bu sene yedincisi yapılacak olan ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ nün de ön görüşmesinin yapıldığı ziyarette, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hediye takdim edildi. Ziyarette konuşan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı: “İbrahim Başkanımız belediye başkanı olmadan önce de gençlerimiz için desteklerde bulunuyordu, şimdi de gençlerimiz için her daim canla başla çalışacağından hiç şüphem yok. Artık gençler için omuz omuza vererek birlikte çalışacağız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, Belen Belediyesi olarak görev sürecince her zaman gençlerin yanında olacaklarını belirterek hayata geçirilmesi gündemde olan projelere de destek vereceklerini söyledi.

Yorum Gönder