İskenderun Kent Konseyi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Yükseliş Koleji Kurucusu ve İş insanı Nuri Üysen, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, oda başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile sendika, vakıf ve dernek temsilcileri katılım sağladı.
Aykut Davut Öktem'in başkanlığa seçildiği toplantıda İskenderun’a değer katacak çalışmalar yapılacağının mesajı verildi.
İskenderun Kent konseyi genel kurulu İTSO’ yapıldı. Genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Dönmez konsey yürütme kurulu üyelerinin İskenderun’a değer katacak çalışmalar yapacağına inandığını belirterek başarılar diledi. Kent konseyinin her adımda yanlarında olacaklarını ve beraber yol yürüyerek Hatay’a Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atacaklarını söyledi. İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder ise konuşmasında şehrimizin ortak geleceğine katkı sağlamak sorunlarına ortak akılla çözüm bulmak şehrimizin geleceğine hep birlikte sahip çıkacak bir anlayış ile farklı görüşlerin zenginlik olarak kabul edildiği kent konseyinin başarılı çalışmalar yapacağını umut ettiğini belirterek başarılar diledi.
Divan Başkanlığını İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın yaptığı genel kurulda Aykut Davut Öktem başkanlığa seçildi. Seçim sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Aykut Davut Öktem kent konseyinin yasal sorumlulukları hakkında bilgiler vererek İskenderun’a değer katacak projeleri yerel yönetim ile birlikte hayata geçirmek ve bu noktada ortak akılla hareket etme vurgusu yaptı. Yerel yönetime güç ve değer katacak çalışmalar yapacaklarını belirten Öktem En güzel şekilde şehrimize iz bırakacak dikili ağaçlarımızın olacağı eserleri bırakmayı Belediye Başkanımızın öncülüğünde gerçekleştirmeyi planlıyoruz bu manada bana ve yürütme kurulu üyelerimize verdiğiniz deneklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Genel kurula İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder. İskenderun emniyet Müdürü Nevzat Güneş. Belediye Başkanı Mehmet Dönmez Belediye Meclisi üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensupları katıldılar.
Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda yürütme kurulu şu isimlerden oluştu.
1. Can TEYMUR
2. Cihan AKYÜREKOĞLU
3. Yeşim ÖĞÜTMEN
4. Seval KiRMİT YAZAR
5. Nesrin OKUR
6. Dr. Fikret GÖKCE
7. Osman TAŞÇI
8. Eren ÖZÇELİK
9. Hilda CÖCEN KOKU
10.Bayram ALPAGÜL
11.Gülşen SÖKMEN
12.Kenan AK
13.Mehmet DÜŞER
14.Ahmet SEHER
15.Bilal ÖZ
16.Süleyman KURTOĞLU
17.Şehmus BEŞKARDEŞ
18.Ömer Osman BİLGİLİ
.jpg)
.jpg)













Yorum Gönder