İskenderun Kitap Günlerine Yoğun İlgi

03 Eylül 2019 Salı 10:00
Bu haber 624 kez okundu

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Atatürk Anıt alanında gerçekleştirilen İskenderun Kitap günlerine okurlar yoğun ilgi gösterdi.

İskenderun Kitap Günlerine Yoğun İlgi
Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Atatürk Anıt alanında gerçekleştirilen İskenderun Kitap günlerine okurlar yoğun ilgi gösterdi. İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde ve Kitap Otağı yayınevinin düzenlediği kitap günlerinde okurlar kitaplara ilgi gösterirken aynı zamanda yazarlar da okuyucularıyla buluştu, kitaplarını imzaladı.

İskenderun belediye başkanı Fatih Tosyalı’nın destek ve himayesinde gerçekleşen etkinlikte Kitap stantlarına gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Kitap Otağı yayınevi genel yayın yönetmeni Aşir Alkaç;

‘Yazar - Okur buluşmasına vesile olan ve bu imkanı sağlayan başta İskenderun Belediye başkanımız Fatih Tosyalı'ya teşekkür ederim. İskenderun Belediyesi ve Kitap Otağının birlikte düzenlediği İskenderun kitap günlerinde halkımızı kitapla buluştururken yazarlarımızla da tanışma ve kitap imzalama etkinliği gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Hafta sonu 4 gün boyunca devam eden Kitap günleri stantlarımıza ziyaretçilerden oldukça yoğun ilgi gördük. Bu tür etkinlikleri farklı semtlere taşıyarak kitap okurlarının ayağına gitmeyi sıklaştırmayı düşünüyoruz.

Bu etkinlik sürecinde Kitap Otağı yayınevi yazarlarımızdan Mehmet Geliç, Yağmur Öztürk, Elif Rana, Volkan Sönmez, Mustafa Gönüleri, Nevzat Kurt, Sena Kurt, Nurullah Er ve Şair Eşref Azgın, okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladılar.

Ayrıca İskenderun Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında davet ettiğimiz Araştırmacı yazar Caner Kara'nın imza gününe Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep ve Antakya’dan okurları gelerek yazarın kitaplarını imzalattılar.

Etkinlik boyunca bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Keskin ve Kemal Nadir Ünal, Belediye Kültür müdürü Suat Nesim Sarı ve İskenderun İlçe Halk Kütüphanesi müdiresi Harika Leyla Yaman’ın yanı sıra ilgilerinden dolayı tüm dostlarımıza, ziyaretçilerimize ve kitapseverlere teşekkür ederiz.’ dedi.

İskenderun Kitap Günleri ve imza günlerinde yazarlar ve okurlarla yakından ilgilenen, onlarla sohbet eden İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı da halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkın sevgisi ve ilgisi karşısında memnuniyetini ifade eden başkan Tosyalı birlikte fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Başkan yardımcıları ile birlikte stantlara ev sahipliği yapan başkan Tosyalı, vatandaşlara kitap okumayı sevdirmesi açısından bu tür pozitif sosyal etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Gönder