İskenderun Körfezi’nde Teknede Balık Ziyafeti

19 Nisan 2018 Perşembe 17:57
Bu haber 1103 kez okundu

İskenderun'da 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tekne turu programında davetlilere balık ziyafeti sunuldu.

İskenderun Körfezi'nde Teknede Balık Ziyafeti

İskenderun'da 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tekne turu programında davetlilere balık ziyafeti sunuldu.

İskenderun Anıt Alanı’ndaki buluşmayla başlayan tekne turu Arsuz körfez açıklarına kadar devam etti.  Yaklaşık 2 saat süren tekne turu etkinliğinde protokol üyelerine ve davetlilere teknede balık ikram edildi.

 Turizm haftası etkinlikleri kapsamında tekne turu düzenlendiğini belirten İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, “Ekonominin can damarlarından bir tanesi de Turizm’dir. Bu anlamda Turizm sezonunun ülkemize, Hatay’a ve özellikle İskenderun’a hayırlı olmasını diliyorum. İskenderun Körfezi’nin eşsiz güzelliğini hep birlikte yaşadık. Bu etkinliğin düzenlenmesinde, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve Deniz Ticaret Odası yönetimine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Tekne turu etkinliğine Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dilek Efe, İSTE Öğretim Üyesi Dr. Muhammet Emin Soydaş, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Ali Ferit Ali Gündel, İskenderun İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Harika Leyla Yaman, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun,  İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercan’ın yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun yetkilileri ve basın mensupları katıldı.





Yorum Gönder