İskenderun Polisi’ne Araç Desteği

21 Ocak 2020 Salı 18:38
Bu haber 699 kez okundu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün suç ve suçluyla mücadelesini daha üst seviyeye taşıması için bağışlanan yeni araç ve motosikletlerin tanıtım töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İskenderun Polisi'ne Araç Desteği
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün suç ve suçluyla mücadelesini daha üst seviyeye taşıması için bağışlanan yeni araç ve motosikletlerin tanıtım töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. İskenderun Polisi’nin araç filosunu güçlendiren iş insanlarının plaketle ödüllendirildiği törende objektiflere İskenderun’un güçbirliği de yansıdı.

Törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Baştuğ, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erol Ayhan Tosyalı ve Başkan Yardımcısı Osman Gözükara, İTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İlçe Sahil Güvenlik Komutan Vekili Engin Dal, Atakaş Holding Ticaret Müdürü Erol Kurtar, İskenderun İlçe Müftü Vekili Mehmet Altunal ve emniyet mensupları katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, araç ve motorsiklet bağışında bulunan iş adamlarına teşekkür ederek, “İlçe Emniyet Müdürlüğümüze; İl Emniyet Müdürümüz Vedat Yavuz trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet motosiklet, Baştuğ Metalurji YK Başkanı Sayın Mustafa Baştuğ 1 adat panel van tipi araç ile birlikte asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet motorsiklet, 500 adet güvenlik bariyeri ve 3 adet masaüstü bilgisayar, Tosyalı Holding YK Başkanı Sayın Fuat Tosyalı, Tosyalı Holding adına 1 adet panel van tipi araç, Atakaş Şirketler Grubu YK Başkanı Sayın Recep Atakaş, Atakaş Holding adına 1 adet panel van tipi araç, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz tarafından İTSO adına yunus timlerinde kullanılmak üzere 1 adet motosiklet, İskenderun OSB adına da Başkan Ayhan Tosyalı 1 adet panel van tipi araç bağışlamıştır. Yaptıkları katkılardan ötürü kendilerine teşekkür ederim” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün son günlerde oldukça başarılı operasyonlara imza attığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “İskenderun’umuzun güvenliği ve halkımızın huzuru için ciddi çabalar sarf edilmekte. Ben hepimiz adına emniyet mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Gözlerini kırpmadan bizlerin güvenliği için gece gündüz çalışıyorlar. Sizlerin elini daha da güçlendirmek adına saygıdeğer İşinsanlarımız tarafından emniyet müdürlüğümüze araç bağışı gerçekleşmiştir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları bağışları Allah kabul etsin” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de, “İskenderun halkının huzuru ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak, uyumadan kendi canlarını feda etmeye hazır emniyet mensubu arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Biz de onların eksiklerini gidermek adına iş insanlarımızla birlikte emniyet müdürlüğümüzün araç eksikliliğini gidermeye çalıştık. Sanırım yapılan yardım 1 Milyon civarındaki bir rakama tekabül ediyor. Ben, bize bu kolaylığı sağlayan iş insanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bunun yanısıra yapabilirsek eğer Tepe mahallesindeki bir kamu binasını polis merkezi olarak planlamayı istiyoruz. Oraya giden arkadaşlarımızın kullanabilecekleri bir yere ihtiyaçları var. Ben hepinize şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Sahil Güvenlik Komutan Vekili Engin Dal tarafından bağışta bulunan iş insanlarına teşekkür plaketleri takdim edildi.

Tören İskenderun İlçe Müftü Vekili Mehmet Altunal’ın yaptığı duanın ardından, yeni araçların şehir turu atmasıyla son buldu.

Yorum Gönder