İskenderun’da 4. Kitap Günleri Başladı

12 Kasım 2022 Cumartesi 15:22
Bu haber 333 kez okundu

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kitap Günleri, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kitap Günleri Fuarı; 100 yayın evi, 70 stant ile 50 yazarı kitapseverlerle buluşturuyor.

İskenderun'da 4. Kitap Günleri Başladı

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kitap Günleri, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kitap Günleri Fuarı; 100 yayın evi, 70 stant ile 50 yazarı kitapseverlerle buluşturuyor.

İskenderun Belediyesi tarafından geçen sene üçüncüsü gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören ‘İskenderun Kitap Günleri’ Fuarının dördüncüsü için Atatürk Anıt Alanında geniş bir çadır kuruldu.

Katılımcı yayın evlerinin stantlarına yazarların eski ve yeni eserlerinin yerleştirdiği İskenderun Kitap Günleri Fuarı kitapseverlerin yoğun ilgisini görüyor.

20 Kasım tarihine kadar kitapseverlere açık olacak olan 4. ‘İskenderun Kitap Günleri’ Fuarına kitapseverleri davet eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kitap kokusunun dört bir tarafı sardığı mutlu ve bilgi dolu bir hafta sonu diliyorum” dedi.

Açılışa, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Serkan Topal, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, Meclis üyeleri, muhtarlar , Kamu Kurum ve Kuruşlarının Müdürleri, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekilleri ve belediye başkanları stantlardan kitap satın alırken, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yayınevi temsilcileriyle sohbet etti.

Siyaseten güzel görüntülerin yaşandığı Kitap Günlerine ilgi büyüktü. Açılışta Mehteran ekibi de, mini bir konser verdi.





















Yorum Gönder