İskenderun’da Asayiş Berkemal

03 Ekim 2019 Perşembe 16:04
Bu haber 604 kez okundu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün halkın asayiş, güvenlik ve huzuru için titizlikle sürdürdüğü operasyonlar kapsamında son iki haftada gerçekleşen 24 olayda, 38 kişi gözaltına alındı.

İskenderun'da Asayiş Berkemal
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün halkın asayiş, güvenlik ve huzuru için titizlikle sürdürdüğü operasyonlar kapsamında son iki haftada gerçekleşen 24 olayda, 38 kişi gözaltına alındı.

17- 30 Eylül tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 1 bin 673 gr. Esrar maddesi, 374 adet Captagon hap, 12 gr. Eroin maddesi, 7 gr. Metamfetamin uyuşturucu maddesi, 4 adet Ecstasy hap ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Trafik Denetleme ve Kontrol uygulamaları kapsamında  da 5 bin 425 aracı kontrol işlemine tabi tutan ekipler, 1 bin 603 araca toplam: 461 bin 531 TL trafik para cezası tatbik edilmiş olup, 35 aracı trafikten men etti. Asayiş Suçları kapsamında 9 ayrı suçtan aranan 1 şahıs, 3 ayrı suçtan aranan 1 şahıs, 9 ayrı suçtan aranan 1 şahıs olmak üzere toplam 38 şahıs yakalanmış olup, 3 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 6 adet fişek ele geçirilirken, devriye ekipleri ise kontrol uygulamalarında bin 329 şahısı sorgulama işlemine tabi tutmuş aranan 7 şahsı yakalayarak, 2 adet tabanca, 14 adet fişek ele geçirildi.

Halkın huzuru ile geleceğimizin teminatı olan gençlerin ve çocukların alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar v.b. kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla suç ve suçlulara yönelik mücadelenin titizlik ve özveri içerisinde devam edeceğini belirten ekipler, “Kolluk kuvvetlerimiz ve istihbarat birimlerimiz başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca halkımızın asayiş, güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, suç ve suçlulara yönelik mücadele konusunda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da kararlılık ve ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğimizden zerre-i miskal kadar şüpheniz olmasın” mesajı verdi.

Yorum Gönder