İskenderun’da Bayramlar İçin İstişare Toplantısı

24 Haziran 2022 Cuma 13:25
Bu haber 288 kez okundu

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara'nın başkanlığında, İlgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarımızın amirlerinin de katılımlarıyla ‘Dini ve Milli Günleri Anma ve Kutlama Tören ve Etkinlikleri Koordinasyon ve İstişare Toplantısı’ gerçekleştirildi.

İskenderun'da Bayramlar İçin İstişare Toplantısı

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili  Dr. Polat Kara'nın başkanlığında, İlgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarımızın amirlerinin de katılımlarıyla ‘Dini ve Milli Günleri Anma ve Kutlama Tören ve Etkinlikleri Koordinasyon ve İstişare Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda; Önümüzdeki günlerde idrak edilecek olan "5 Temmuz İskenderun Kurtuluş Bayramı, Kurban Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" ile ilgili konulara yönelik istişare de bulunularak, bu özel günler münasebetiyle tertip ve icra edilmesi planlanan tören ve etkinlikler değerlendirildi.

Kaymakam Dr. Polat Kara, “Güzide kentimizde, muhterem halkımızın dini/milli günlerini huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temin ve tesis etmek amacıyla ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarımız ile iş birliği ve koordinasyon halinde ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri alıyor, çalışmalarımızı etkin bir şekilde planlıyoruz" dedi.





Yorum Gönder