İskenderun’da Huzur Operasyonları!

23 Eylül 2017 Cumartesi 13:09
Bu haber 922 kez okundu

İskenderun’da gerçekleştirilen huzur operasyonlarında 12 bin 998 gümrük kaçağı sigara, bin 871 şişe bandrolsüz kaçak içki ve tarihi eser ele geçirildi.

İskenderun'da Huzur Operasyonları!

İskenderun’da gerçekleştirilen huzur operasyonlarında 12 bin 998 gümrük kaçağı sigara, bin 871 şişe bandrolsüz kaçak içki ve tarihi eser ele geçirildi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, ilçenin huzur ve emniyeti için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü bildirdi.

İskenderun Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin ‘kaçakçılık suçu’ kapsamında son bir ay içerisinde gerçekleştirmiş olduğu operasyonlarda, 23 olaya gerekli müdahale yapıldığı, bu olaylardaki toplam 29 şahsa ise yasal işlem yapıldığı bildirildi. Olaylarla ilgili değişik markalarda toplam 12 bin 998 gümrük kaçağı sigara, bin 871 şişe bandrolsüz kaçak içki, 26 kilogram kıyılmış tütün, 90 paket gümrük kaçağı nargile tütünü, 489 adet cinsel içerikli hap-sprey ve 241 adet tarihi eser ele geçirildiği belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, ‘narkotik suçlar’ kapsamında yine son bir ay içerisinde meydana gelen 37 olaya gerekli müdahale yapıldığı ve bu olaylarda toplam da 50 şahsa yasal işlem yapıldığı bildirildi. Olaylarda toplam beş yüz gram esrar maddesi, 45 adet captagon uyuşturucu hap maddesi, 9 adet ecstasy uyuşturucu hap, 6 gram eroin maddesi, 13 kök hint keneviri bitkisi, bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 4 adet fişek ele geçirildiği ifade edildi.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk huzur operasyonlarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Yorum Gönder