İskenderunlu Fenerbahçelilerden Kaymakam Yönden’e Forma Hediyesi

17 Temmuz 2020 Cuma 12:34
Bu haber 1045 kez okundu

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden'i ziyaret ederek Fenerbahçe forması hediye etti.

İskenderunlu Fenerbahçelilerden Kaymakam Yönden'e Forma Hediyesi
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden'i ziyaret ederek Fenerbahçe forması hediye etti.

İskenderun Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Düzen, As Başkan Sabahattin Uygun ve beraberindeki yönetim kurulu, Kaymakam İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Yönden’e bilgiler veren başkan Mustafa Düzen, aktif bir dernek olduklarını söyledi. Kaymakam Yönden’inde Fenerbahçeli olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Düzen, sporda centilmenlik her zaman ön planda diyerek sözlerini tamamladı.

Kaymakam Yönden ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek çalışmalarının ilçede sporun gelişmesi adına sevindirici olduğunu belirtti.

Yönden, "Sporda centilmenlik ön planda olmalıdır. İnsanlar arasındaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesi ve tesisinde de taraftar derneklerinin rolü de önemlidir" dedi. 

Dernek Başkanı Mustafa Düzen, yönetim kurulu üyelerini de tanıtarak Kaymakam Yönden’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.













Yorum Gönder