İskenderunspor Store Hizmete Girdi

03 Ekim 2022 Pazartesi 15:57
Bu haber 298 kez okundu

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hatay temsilcisi Turuncu-mavili Kulüp, ürünlerinin taraftarına ulaşmasını sağlayacak ‘İskenderunspor Store’ mağazası geniş katılımlı törenle hizmete girdi.

İskenderunspor Store Hizmete Girdi

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hatay temsilcisi Turuncu-mavili Kulüp, ürünlerinin taraftarına ulaşmasını sağlayacak ‘İskenderunspor Store’ mağazası geniş katılımlı törenle hizmete girdi.

Kentin merkezi yerinde yer alan İskenderunspor store mağazasının açılış törenine Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurum müdürleri, iş insanları, İskenderun spor’un futbolcuları, teknik heyet, yönetim ve davetliler katılım sağladı

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat turuncu-mavili kulübün geleceğe adını yazdırması için Türk kulüplerini değil, Hollanda kulüplerini örnek aldıklarını, bu yönde ilerlemek istediklerini söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Turuncu-mavili takımın Başkan Hakan Bolat öncülüğünde çok önemli yere geldiğine işaret ederek “Bu konudaki tam desteğimizi aralıksız devam edeceğiz. Sarıseki’deki stadı da bitirmek için çaba harcıyoruz” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de, İskenderunspor’un adını taşıyan Store mağazasının açılışında bulunmaktan duyduğu memnuiyeti dile getirerek bu takıma güçlü ve marka kurumların sponsorluk desteğinin artırması gerektiğinin altını çizdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise İskenderunspor umudunu büyüttüğü için Kulüp Başkanına teşekkür ederek “İskenderunspor gönüllüleri taraftarları ve İskederunspor ruhuna sahip bütün İskenderunluları bu güzel çağrıya ben de destek olmaya çağırıyorum. İskenderun sporun hem birinci ligde hem de dünya kulübü olması için, en içten dileklerimle temennilerimi sunuyorum” diye konuştu.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek Spor kulüpleri, şehirlerin marka değeri olduğunu vurgulayarak “Spor kulüplerinin aynı zamanda şehirlerin marka değerlerini yükseltmek gibi bir misyonu var. İskenderun spora böyle bakmak lazım, İskenderun markasını yükseltmek, yüceltmek istiyorsak, İskenderunspor gibi marka değerlerinin desteklenmesi gerekmektedir. Bir spor şehri burası, iklimiyle, insanıyla tarihi birikimiyle, geçmişiyle bunu yüceltmek, yükseltmek hepimizin görevi...” şeklinde konuştu. 











Yorum Gönder