İSSİAD’tan Şehit Ailelerine İftar

30 Mayıs 2018 Çarşamba 11:52
Bu haber 804 kez okundu

İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İSSİAD) şehit aileleri için iftar programı düzenledi.

İSSİAD'tan Şehit Ailelerine İftar

İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İSSİAD) şehit aileleri için iftar programı düzenledi.

İskenderun Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar programında, okunan ezanla hep birlikte oruçlar açıldı ve program İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan dua ile devam etti.

 İftar sonrası İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programına Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İskenderun Deniz Üs Komutanı Alb. Aykar Tekin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Çağın Taşkın, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, iş adamları da katılım gösterdi. 

Yorum Gönder