İSTE 5 Yaşında

22 Nisan 2020 Çarşamba 12:04
Bu haber 808 kez okundu

Bölgenin Bilim-Eğitim merkezi, Kentimizin Lokomotifi, Çocukları bilimsel ve sosyal anlamda destekleyen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), TBMM’nin açılışının 100. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 5. Yaş gününü de kutlayacak.

İSTE 5 Yaşında
Bölgenin Bilim-Eğitim merkezi, Kentimizin Lokomotifi,  Çocukları bilimsel ve sosyal anlamda destekleyen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE),  TBMM’nin açılışının 100. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 5. Yaş gününü de kutlayacak.

Beş yıl önce, 23 Nisan’da kurulan İSTE’nin çocuk müzisyenleri ve İSTE Çocuk Üniversitesi öğrencileri, bu özel gün dolayısıyla hazırladıkları videoyu, içindeki çocuğu her zaman koruyan herkese armağan ederken, vatandaşlara da 100’ncü yılda her yeri bayraklarla donatmaları için çağrıda bulundu.

Videoda ayrıca İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin 1980 ve 2020’deki fotoğrafı ile birlikte “İçimizdeki çocuk hiç büyümesin, her günümüz bayram olsun, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olsun” notu da paylaşıldı.  Geleceğin minikleri, teknoloji ve bilimle fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirme çabasının yanı sıra, kendilerine verdiği değerden dolayı Rektör Türkay Dereli’ye ayrıca teşekkür etti.

Yorum Gönder