İSTE Öğrencilerine Yemek Bursu

22 Ekim 2022 Cumartesi 12:20
Bu haber 440 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) VE CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokolle 100 öğrencinin yemek katkı bedeli karşılanacak.

İSTE Öğrencilerine Yemek Bursu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) VE CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokolle 100 öğrencinin yemek katkı bedeli karşılanacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) VE CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokolle öğrencilere yemek bursu fırsatı doğdu. İSTE ile CRT Metal Sanayi ve Ticaret A. Ş. Arasında iş birliği ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla imzalanan protokolle İSTE’de eğitim gören 100 öğrencinin yemek katkı bedeli karşılanacak.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gökhan Gündüz, Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Mustafa Yüksek, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç ve CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, 21 Ekim Cuma günü İSTE Merkez Yemekhanesinde yemek yedi. Öğrencilerle birlikte yemek sırası bekleyen Rektör Depci, Cam Salonda öğrencilerle bir arada öğle yemeği yedi. Üniversitenin yemeklerini çok beğendiğini dile getiren CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, yemeğin ardından, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ile birlikte yemek katkı bedeli için protokol imzalarını attı.

Öğrencilerin her türlü istek ve ihtiyaçları için paydaşlarıyla etkileşim halinde olduklarını belirten İSTE Rektörü Depci “Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimize Belediyemizle burs müjdesi vermiştik. Bugün de CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile imzaladığımız protokolle yemek bursu vermeye başlıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’e öğrencilerimize sunduğu katkı dolayısıyla şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.





Yorum Gönder