İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci’den İTSO’ya Ziyaret

03 Mayıs 2023 Çarşamba 14:16
Bu haber 243 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Murat Örnek İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci'den İTSO'ya Ziyaret

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tolga Depci ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Murat Örnek İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası normalleşme süreci, ekonomik ve eğitim de yaşanan son gelişmeler ile  yeni projeler değerlendirildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Odamız ile Üniversitemiz her zaman dayanışma içerisinde olmuş, önemli projelere birlikte imza atmıştır. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında normalleşmek için el birliği ile çalışacağız” dedi.

Ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci İSTE Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Murat Örnek, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Fuat Keser, Nedim Şaban, Ali Çitanak, Hıdır Güneş, Levent Çam, Yılmaz Çağan Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı.

Yorum Gönder