İSTE’de Mezuniyet Coşkusu Bir Başka Güzel

01 Haziran 2019 Cumartesi 14:12
Bu haber 639 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’ne bağlı fakültelerden mezun olan öğrenciler, kep atarak hayatlarının geleceği için yeni bir sürece ‘Merhaba’ dedi.

İSTE'de Mezuniyet Coşkusu Bir Başka Güzel

İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’ne bağlı fakültelerden mezun olan öğrenciler, kep atarak hayatlarının geleceği için yeni bir sürece ‘Merhaba’ dedi.

Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İSTE Rektörü Türkay Dereli, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Müftümüz Osman Şekerci ’nin geleceğin mimarları olan gençlerin mezuniyet coşkusunu paylaştığı törende oldukça renkli görüntüler yaşandı.

Akademisyenler ve velilerin katıldığı törenlerde,  öğrenciler büyük bir heyecan, mutluluk ve gururla keplerini havaya fırlatırken, ailelerine de büyük bir gurur yaşattı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Törenini, yapımı tamamlanan Yeni Kütüphanenin önünde oluşturdukları meydanda büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiklerini belirten İSTE Rektörü Türkay Dereli, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı diledi ve İSTE ile hiçbir zaman iletişimi koparmamalarını istedi.

Mezun olan öğrenciler de İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli başta olmak üzere, kendilerini eğiten hocalarına teşekkür ederek, mezun olmanın sevincini aldıkları belgelerle taçlandırdı.

Mezuniyet coşkusunun ardından İskenderun Kızılay Şubesi işbirliği ile 4 bin davetliye iftar yemeği ikram edildi.

 

Yorum Gönder