İSTE’de ‘Turizmde Dijital Dönüşüm’ Konuşuldu

18 Nisan 2019 Perşembe 11:15
Bu haber 608 kez okundu

İskenderun teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından düzenlenen ‘Doğu Akdeniz Turizm İşletmeleri Teknoloji ile Dönüşüyor’ etkinliği İSTE Merkez Kampüsü Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

İSTE'de ‘Turizmde Dijital Dönüşüm' Konuşuldu

  İskenderun teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından düzenlenen ‘Doğu Akdeniz Turizm İşletmeleri Teknoloji ile Dönüşüyor’ etkinliği İSTE Merkez Kampüsü Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Cihan Coşkuntuncel’in katılımıyla gerçekleşen, ‘HotelRunner’ Dünyanın en iyi otel yazılım Firması’nın profesyonel ekibi konulu sunuma İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Çağrı Saçlı, İskenderun Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu Ayla Mutluay, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende konuşma yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, turizmin bacasız bir endüstri olduğunu İSTE’nin de teknoversite vizyonu içerisindeki önemine dikkat çekti.

HotelRunner’ın kendisini dünyaya ispatlamış bir Türk firması olduğunu ve büyük bir ekonomik büyüklüğe sahip olduğunu söyleyen Rektör Dereli, HotelRunner adına Coşkuntuncel’e başarı dileklerini iletti.  Konuşmasının sonunda sunuma katılımından dolayı HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Cihan Coşkuntuncel’e plaket veren Rektör Dereli, İSTE bünyesine katılmak üzere yeni fakülteler için çalışmaların yapıldığını, yakın zamanda bunun müjdesini de vereceklerini söyledi.

İSTE Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Çağrı Saçlı, Turizm Haftası’nı hem üniversite olarak ve hem de STK’lar ile birlikte en verimli bir şekilde kutladıklarını belirterek, turizmin temsilcileri olarak görevlerinin farkında olduklarını söyledi.

HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Cihan Coşkuntuncel ise, ‘Turizmde Dijital Dönüşüm’ konulu sunumunda, HotelRunner olarak 193 ülkede faaliyet gösterdiklerini belirterek katılımcılara ilerleyen süreçlerde dijital ortamın turizmde daha etkin bir rol alacağını söyledi.

Yorum Gönder