İSTE’ye Yeni Bir Hibe Daha

21 Aralık 2022 Çarşamba 18:36
Bu haber 340 kez okundu

İş birlikleri sayesinde envanterini geliştirmeye devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) yeni bir tekne hibe edildi.

İSTE'ye Yeni Bir Hibe Daha

İş birlikleri sayesinde envanterini geliştirmeye devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) yeni bir tekne hibe edildi.

İş birlikleri sayesinde envanterini geliştirmeye devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) yeni bir tekne hibe edildi. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 12.5 m boyda 4.10 m ende tam takım bir tekne 19 Aralık Pazartesi günü İskenderun’a geldi. Tekneyi karşılayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci yetkililerden bilgi aldı.

Araştırma ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere İSTE’ye kazandırılan teknenin hayırlı olmasını dileyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Mavi Vatan’da öğrencilerimizle birlikte yeni keşiflere çıkacağımız tam takım teknemiz için başta Tarım ve Orman Bakanlığımız olmak üzere, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne, nakliyesinde bize destek olan Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine ve takipleri için  Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan hocamıza şahsım ve üniversitem adına teşekkür ederim. İSTE’yi daima ileriye taşıyacak her türlü iş birliğini sağlamaya ve sürdürmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.






Yorum Gönder