‘İstikrarlı Politikalarla Piyasalarda Güven Tesis Edilebilir’

24 Ağustos 2023 Perşembe 14:59
Bu haber 197 kez okundu

Ağustos ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi.

‘İstikrarlı Politikalarla Piyasalarda Güven Tesis Edilebilir'

Ağustos ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Ağustos ayı Meclis toplantısı, bölgemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile video konferans ile zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Ağustos ayı Meclis toplantısında söz alan   İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; Deprem süreci, ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler, banka kredileri, kur korumalı mevduat  ve piyasalardaki son durumu değerlendirdi. İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İstikrarlı politikalarla piyasalarda güven tesis edilebilir. Verimli olmayan uygulamaların son bulmasını temenni ediyoruz. Bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrası üyelerimizin finansmana ulaşmaları noktasında çalışmalarımız oldu. İTSO olarak üyelerimizin sorunları ile yakından ilgileniyor, bu sorunların çözümü için en yetkili birimlerle görüşüyoruz. Temennimiz, bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatarak üyelerimizin problemlerini çözmek için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Cirdi, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Ağustos  ayı Meclis toplantısında,  gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  Meclis Başkanı Zeki Altun, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çitanak yer alırken, meclis üyeleri de video konferans ile toplantıya katıldılar.

Yorum Gönder