İSTUDER’den Mehmetçiğe Selam

14 Mart 2018 Çarşamba 12:42
Bu haber 1206 kez okundu

İskenderun Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Turizm Haftası ile ilgili faaliyetleri görüşmek üzere bir araya geldi.

İSTUDER'den Mehmetçiğe Selam

İskenderun Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Turizm Haftası ile ilgili faaliyetleri görüşmek üzere bir araya geldi. Gündeme ilişkin konuların da istişare edildiği toplantıda Körfez bölgesi Turizm sektörü ile ilgili sorunlar ve yapılması öngörülen etkinlikler konuşuldu.

İSTUDER yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun başkanlığında kahvaltı ortamında gerçekleşen toplantıda Turizm haftası ve sonrasında sezona girilirken gündemin olumsuzlukları nedeniyle zorluklar yaşayan sektörün durumu masaya yatırıldı. Toplantı sırasında gündeme ilişkin görüşler sunuldu. 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm Haftası ile ilgili görüş ve öneriler paylaşıldı.

Bölge turizminin gelişmesi ve kalkınması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten İSTUDER başkanı Uygun, Sınır ötesinde ve sınırlarımız içinde devam eden Terörle mücadele ve Zeytin Dalı harekâtına ilişkin görüşlerini ifade ederek TSK’ya ve Mehmetçiklerimize dernek üyeleri adına dua ve selamlarını iletti.

Sabahattin Uygun konuşmasında; “Bir süredir sınırlarımızın dışında, Suriye Afrin bölgesinde Hain teröristlerin imhasına yönelik Zeytin Dalı Harekâtını başarıyla yürüten Kahraman ordumuzun bu görevden bir an önce en az zayiatla ve zaferle dönmesini diliyoruz. Şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Gazilerimize Allahtan şifa dilerken Tüm Kahraman Mehmetçiklerimize buradan selam ve dualarımızı yolluyoruz.”

Gerçekleştirilen toplantıya Başkan Sabahattin Uygun’un yanı sıra Başkan vekili Ali Koşar ve Turizm Derneği yönetim kurulu üyeleri Halit Özden, Burhan Abacı, Murat Kıvrak, Cahit Sapmaz, Hidayet Şahinoğlu, Janset Ciminli, Canan Gürpınar, Dilara Özkaya, Hüsamettin Ay ve Semir Yazıcı katıldılar.

Yorum Gönder