İSTUDER’den Örnek Birliktelik

30 Mayıs 2019 Perşembe 13:31
Bu haber 842 kez okundu

İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi;

İSTUDER'den Örnek Birliktelik
İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi;

İSTUDER’den Örnek Birliktelik

İskenderun Turizm Derneği tarafından organize edilen iftar yemeği, Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleştirildi. İftar yemeğinde konuşan İSTUDER başkanı Sabahattin Uygun, “Birlikteliğimiz, Hatay Turizmine katkı sağlamaya devam edecek” dedi.

İftar yemeğine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Çağın Taşkın, ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, ilçe Jandarma Komutanı Yzb. Ferit Gül, İskenderun Ceza İnfaz Merkez Komutanı Yzb. Talat Deniz, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, DTO Meclis Başkanı Adnan Yener, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Payas Kaymakam refiki Muhammet Kılıçaslan, Arsuz Kaymakam refiki Taha Furkan Türkmenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Hatay Baro Temsilcisi Av. Hüseyin Derin, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Payas Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Faruk Balcı, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri, TÜRSAB Hatay Yöre Temsil Kurulu Başkanı Reşat Mursaloğlu ve üyeleri, Arsuz Turizm Derneği başkanı Hasan Arslan ile turizm işletmecilerinden oluşan yoğun bir katılım gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından açılış ve hoş geldiniz konuşmasını yapan İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, “Geleneksel hale getirdiğimiz birlik ve beraberlik yemeğimize katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Gümüş Otel işletmecisi, Yönetim Kurulu üyemiz Rasim Gümüş’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm faaliyetlerde, her zaman bizlere destek olan, siz değerli kurum ve kuruluş yöneticilerimize teşekkürlerimizi nacizane belgelemek istedik. Hatay Turizm çalışma Platformu olarak tüm paydaşlarımızla birlikte Çalışmalarımızda çözüm yolları üretme çaba ve kararlılığımız devam edecek. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Şimdiden Ramazan Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program, teşekkür belgeleri takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Gönder