İTSO Meclisinde Yönetim ve Başkanlık Seçimleri Yapıldı

20 Ekim 2022 Perşembe 16:26
Bu haber 279 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönemde görev yapacak 57 kişilik Meclis üyeleri tarafından, Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulu seçimleri yapıldı.

İTSO Meclisinde Yönetim ve Başkanlık Seçimleri Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönemde görev yapacak 57 kişilik Meclis üyeleri tarafından, Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulu seçimleri yapıldı.

15 Ekim tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından 22 meslek grubundan 57 temsilcinin seçildiği İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Levent Hakkı Yılmaz’ın Başkanlığında tek listenin yer aldığı Yönetim Kurulu, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulunun belirlenmesi için Meclis üyeleri sandık başına gitti.

İskenderun İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin nezaretinde yapılan seçimler tamamlandı. Sandıkların açılması ve yapılan sayımda 57 oy kullanıldı, bir oyun geçersiz olduğu Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığındaki tek liste 56 oyla yeni dönem için seçildi.

İTSO YENİ YÖNETİMİ:

Yeni dönemde görev yapacak İTSO Yönetim Kurulu Üyelerinde şu isimler yer aldı: Mahir Taner, Rüçhan Sanem Akpınar, Sedat Uysal, Hıdır Güneş, Nedim Şaban, Levent Çam, Gassan Kuran, Ali Çıtanak, Yılmaz Çağan ve Fuat Keser.

   TOBB DELEGELERİ:

Sezer Kara, Nihad Belli, Tahsin Öztekin, Abdurrahman Bilgili, Yusuf Akar, Servet Ugutmen.

DİSİPLİN KURULU:

Nuri Üysen, Bayram Alpagül, Mehmet Kesik, Müfit Tennioğlu, Yılmaz Özen ve Gülser Yiğit.

 

İTSO EĞİTİM VE KALKINMA VAKFI YÖNETİM KURULU:

Başkan Doğan Erten, Saadet Özmen Münir Emre Kuran Nuri Yıldırım, Emin Aşkargenç

Ramazan Sinan Oran Levend Kılıççıoğlu Mehmet Ali Sipahioğlu, Yusuf Şanlı

 

“İTSO BAŞKANI YILMAZ BİRLİK BERABERLİK İÇİRESİNDEYİZ”

 

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığındaki yeni dönem Yönetim Kurulunun seçilmesinin ardından bir konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; Bu gün burada bize oy veren bize güvenen meclis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaklaşık 9.5 yıldır yönetim kurulunda bulunduğum süre içerisinde bütün üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ettim. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim. Şehrimiz ekonomisine değer katacak projelerin gerçekleşmesi için çaba sarf edeceğim. Bu günden itibaren mecliste ayırım gözetmeksizin el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. İTSO olarak 7 bine yakın üyemize katkı vermenin gayreti içerisinde olacağız ve bu bilinçle burada olduğumuzu ifade etmek isterim. İTSO olarak birlik ve beraberlik içerisinde hiç kimseyi ayrıştırmadan meclisimizde el birliği ile çalışacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yönetim ve meclisin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri Disiplin kurulu seçimlerinin ardından meclis üyeleri Meclis Başkanlığı ve Vakıf Başkanlığı için yine sandık başına gittiler. Tek Liste halinde gidilen seçimlerde   İTSO Meclis Başkanlığına Zeki Altun, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanlığına da mevcut Başkan Doğan Erten getirildi.









Yorum Gönder