‘İTSO Üyelerinin Sorunları Yerinde Tespitle Hızla Çözülüyor’

02 Ekim 2023 Pazartesi 15:07
Bu haber 239 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, üye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyorlar.

‘İTSO Üyelerinin Sorunları Yerinde Tespitle Hızla Çözülüyor'

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, üye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyorlar.

6 Şubat tarihinde, bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası sürekli üyelerinin yanında sahada olan ve sorunları yerinde tespit eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO 3. Grup Meslek Komite ve Meclis üyesi Nasrettin Murt’u iş yerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  Meydana gelen deprem felaketinde, iş yeri hasar gören, bakım ve onarımını yapan Nasrettin Murt, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Sağ olsun. İTSO Başkanımız ve yönetimi depremin ilk gününden itibaren yanımızda oldular. Ağır hasar alan iş yerimizin yapım sürecinde ve destek noktasında bizlere yol gösterdiler. Bu bakımdan İTSO Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise;“Odamızın değerli meclis ve meslek komite üyesi Nasrettin Murt’u deprem sonrası hasar gören iş yerinde ziyaret ederek, neler yapılabilir noktasında sorunlarını dinledik ve çözüm yolları aradık. Bugün ise iş yerlerinin açılmış olması ve ticari faaliyetlerine devam ettiklerini gördük ve çok mutlu olduk. Kendilerine hayırlı işler diliyoruz” dedi.

İTSO 3. Grup Meslek Komite ve Meclis üyesi Nasrettin Murt’un ziyaretinde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Nedim Şaban ve Yılmaz Çağan yer aldı.

Yorum Gönder