İTSO’da Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

26 Ağustos 2022 Cuma 14:44
Bu haber 365 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında video konferans ile gerçekleştirildi.

İTSO'da Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında video konferans ile gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Genel Sekreter Figen Gül Dönmez, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ilimize gelmesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılış programında  olmaları nedeni ile  Meclis Toplantısı İTSO  Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter Başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis toplantısına, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Muhasip üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu, Meclis üyesi İbrahim Açıkgöz ve Genel Sekreter Yardımcısı Özkan Yalçın katılırken diğer meclis üyeleri de zom üzerinden video konferans ile meclis toplantısına katılım sağladılar.

İTSO Ağustos ayı meclis toplantısında, ülkemiz ve bölgemizde yaşanan son ekonomik gelişmeler değerlendirildi.

İTSO Ağustos ayı Meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyon Başkan yardımcısı Necati Sert, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Ağustos ayı Meclisinde, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.



Yorum Gönder