İTSO’da 'Denizcilik Eğitiminde Son Gelişmeler' Konuşuldu

10 Mart 2022 Perşembe 17:10
Bu haber 353 kez okundu

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Anadolu Lisesi müdürü ve idarecileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

İTSO'da 'Denizcilik Eğitiminde Son Gelişmeler' Konuşuldu

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Anadolu Lisesi müdürü ve idarecileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Anadolu Lisesi müdürü Fatin Rüştü Uygur, müdürü yardımcısı Neslihan Bakır, Alan şefi Necip Avdal, ve öğretmenler Mustafa Şentürk ve Edip Horoz ziyarette yer aldılar.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Anadolu Lisesinde yapılan çalışmalar, (Gemi yapım atölyesinde tekne üretimi ve denizcilik alanında yapılan çalışmalar, denizcilik kurslarının yanı sıra eğitimde, okul ve özel sektör iş birliğini sağlamak için planlama çalışmaları anlatıldı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Deniz şehrimizde eğitim ve öğretimini başarı ile sürdüren, geleceğin denizcilerinin yetiştiği tek okul olma özelliğini taşıyan Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Anadolu Lisesi müdür ve idari yönetimine göstermiş oldukları özveri ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Anadolu Lisesi müdürü ve idarecilerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı.

Yorum Gönder