İTSO’da Kreş ve Anaokullarının Sorunları Konuşuldu

09 Şubat 2022 Çarşamba 16:12
Bu haber 377 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Kreş ve Anaokulları kapsayan okul öncesi kurumların sorunlarının ele alındığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İTSO'da Kreş ve Anaokullarının Sorunları Konuşuldu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Kreş ve Anaokulları kapsayan okul öncesi kurumların sorunlarının ele alındığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmasında, Kreş ve Anaokulları kapsayan okulöncesi kurumlarımızın sorunları ve çözümü için bu gün bir araya gelmiş bulunuyoruz. İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürümüz Yılmaz Balaman ve MEB Özel Öğretim Şube Müdürümüz Mustafa Ocakoğlu da toplantımıza katıldılar.” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Odamız tarafından Meslek gruplarını ilgilendiren sorunlar ve çözüm önerileri raporlar ve resmi yazılar halinde ilgili kurum ve kuruluşlara bildirilmekte ve gerekli takipler yapılmaktadır.  Oda olarak tüm üyelerimizin sorunlarını dinliyor, bunları rapor haline getiriyor ve en yetkili mercilere iletiyoruz. Bu gün burada Kreş ve Anaokulu sahibi ve yöneticileri ile bir aradayız. Sorunlarınızı tek tek dinleyerek çözümü için elimizden geleni yapacağız. Sizlerin sorunları ile ilgilenen Sosyal Hizmetler Müdürümüz Yılmaz Balaman ve MEB Özel Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa  Ocakoğlu’da burada.  Bu toplantımızın sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıda, Kreş ve Anaokulu yetkilileri sorunlarını anlatma imkanı buldular ve toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Kreş ve Anaokulları kapsayan okul öncesi kurumların sorunlarının ele alındığı istişare toplantısına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman, MEB Özel Öğretim Şube Müdürü Mustafa Ocakoğlu, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, Kreş ve Anaokulu sahibi ve yöneticileri katıldılar.

Yorum Gönder