İTSO’da Oda Başkanları ve Temsilcileri ile Toplantı

06 Kasım 2023 Pazartesi 12:36
Bu haber 241 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığında oda başkanları ve temsilcilerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

İTSO'da Oda Başkanları ve Temsilcileri ile Toplantı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığında oda başkanları ve temsilcilerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, oda başkanları ve temsilcileri ile 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası yaşanan gelişmeler değerlendirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Şaban, Meclis Üyesi İbrahim Açıkgöz, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, İSMO Başkan Yardımcısı Gani Aşkaroğlu, İSMO Saymanı Serdar Tümkaya, İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Müntecep Bektaşlı ve İskenderun Emlakçılar Derneği Saymanı Hatice Vanoğlu’nun katıldığı toplantıda, sorunlar ve çözüm öneriler görüşüldü.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmasında; “Yaşadığımız deprem felaketi sonrası sürekli sahada yer aldık. Gerek üyelerimizin, gerek esnafımızın ve gerekse halkımızın sorunları ile birebir ilgilendik ve bu sorunları en yetkili birimlere ulaştırmak ve çözüme kavuşturmak  için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu gün burada hep birlikte yapacağımız toplantıyı sürekli hale getirmek sorunlarımızı görüş ve önerilerimizi konuşmak istiyoruz. Sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz toplantıda alınacak karlar,  detaylı bir şekilde dosya haline getiriliyor ve  tüm  oda başkanlarımızın sorunları en yetkili birimlere ulaştırılıyor. Bu arada  almış olduğumuz karar gereği her ayın son Perşembe günü bu toplantılarımız devam edecek. Amacımız,  sorunların çözülmesi için güç birliği oluşturmak ve bu sorunları bir dosya halinde  Bakanlık düzeyinde en yetkili birilere ulaştırmak olacaktır” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Başkanlığında, depremden etkilenen 11 ilin Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımlarıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldıklarını ve toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz;  “6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası yaşanan son gelişmeleri, bölgemizin ve iş dünyasının sorunlarını   Bakanlık düzeyinde en yetkili birimlere ilettik. Bundan sonra da yapacağımız toplantılar sonrası alınan kararları iletmeye devam edeceğiz.” dedi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantıda, oda başkanları ve temsilcileri görüş ve önerilerde bulundular.

Yorum Gönder